XINXES

REALITZEM  EL  TRACTAMENT  MÉS  EFICAÇ  I  ECONÒMIC  DEL  MERCAT  PER  A  ELIMINAR  PLAGUES  DE  XINXES. MATEIX PREU 2 INTERVENCIONS EN 15 DIES . 

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT  DURANT  1  ANY  PER  ESCRIT i AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

PER QUÈ APAREIXEN I COM ES TRANSMETEN LES XINXES?

Resultat d'imatge de bed error pest control

Un error comú és que els xinxes és troben en ambients de falta d’higiene. Desafortunadament, els xinxes no són tan fàcils de combatre. Poden infestar fins i tot el complex turístic de 5 estrelles més net que pugui trobar-se. Les xinxes apareixen o és transmeten normalment en llocs amb molt trànsit de persones , però també poden amagar-se en espais com cinemes, transport públics i oficines, etc…

Aquests insectes es transmeten amagant-se a l’equipatge, bosses o fins i tot en la roba. Els xinxes poden viure sense menjar fins a 1 any, de manera que tenen temps per buscar un nou hoste. Una vegada que són a casa, aconseguiran seguir el rastre de diòxid de carboni exhalat pels humans, trobar un lloc per amagar-se al llit o prop d’ella i posar ous.

ON S’AMAGUEN LES XINXES?

Les xinxes s’amaguen el llocs de difícil accés i visibilitat per als humans, com són les esquerdes i escletxes, endolls, plecs i costures dels matalassos, lames dels somiers, quadres, sòcols, sofàs, cadires, i un llarg etcètera. Sempre a una distància de 2 a 3 metres d’on passen les persones més temps del dia o de la nit sense moure.

Resultat d'imatge de bed error pest where to look

TRACTAMENT PER ELIMINAR LA PLAGA DE XINXES

Depenent de les circumstàncies, es pot optar per diferents opcions, segons el criteri del tècnic qualificat responsable. És molt important demanar el carnet de qualificació al tècnic responsable del tractament, ja que hi ha molt intrusisme en aquest sector i pot dur a terme una mala utilització dels productes tòxics.

TERMINI SEGURETAT  DE 12 HORES, RÀPID, EFICAÇ i RESOLUTIU. 

Es fumiga amb la tècnica de polvorització, s’utilitza un insecticida emulsionable en aigua, específic només per a xinxes. Un insecticida amb Etofenprox actua per contacte , fins i tot contra les xinxes adults resistents a altres insecticides i insectes en estat larvari, elimina fins i tot els àcars. 1 any garantit per escrit. És indispensable 2 intervencions / fumigacions en 15/17 dies, ja que està totalment comprovat, que cap insecticida per tòxic que sigui elimini els ous de les xinxes.

Nota: També cal aclarir que amb el pas dels anys i la mala utilització indiscriminada dels insecticides, les xinxes s’han fet resistents a la majoria dels tòxics (especialment els comercials), per això és important utilitzar productes professionals d’alta qualitat i sota llicència, dissenyats exclusivament per a la destrucció de les xinxes i només utilitzar-lo en zones específiques, per això en la majoria dels casos cal moure matalassos, somiers, tauletes, cadires, armaris petits, sofà, desmuntar endolls, etc … tranquil / a! també ho fem nosaltres 😉

(Hi ha més indicacions a dur a terme pel client que li indicarà el tècnic abans i després del tractament contra les xinxes)

Resultat d'imatge de pest control

Cómo cambiar un enchufe antiguo por uno nuevo paso a paso

 

 

 

Comparte en redes sociales