VESPES

REALITZEM  EL  TRACTAMENT  MÉS  EFICAÇ  I  ECONÒMIC  DEL  MERCAT  PER  A  ELIMINAR  PLAGUES  DE  VESPES

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT  AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

Les vespes poden resultar ser un gran inconvenient i font de molèsties tant en locals comercials com en barris residencials. És bastant comú trobar aquestes plagues pul·lulant en grups al voltant dels seus ruscs a la primavera. Les picades de vespes poden causar reaccions al·lèrgiques greus en algunes persones i també poden ser mortals.

Les vespes habitualment construeixen els seus bresques en llocs alts com ràfecs i cornises , els agrada recolzar-se en una estructura ferma i resguardada de les inclemències de el temps, de manera que sovint utilitzen la seva propietat com a punt de subjecció. En casos extrems, les vespes poden envair el seu àtic i entrar a casa seva. Si vostè veu un gran nombre de vespes, el més probable és que un niu estigui a prop. Un rusc pot contenir milers de vespes i poden ser molt agressives . El fibló d’una vespa conté verí i, mentre que una abella només pot picar una vegada, les vespes poden picar repetidament durant un atac. Les picades són extremadament doloroses, poden causar irritació i ser potencialment perilloses per a persones al·lèrgiques.

Resultat d'imatge de wasp pest control

CONTROL DE PLAGUES DE VESPES

Tot i que les vespes poden ser beneficioses pel fet que mengen insectes que destrueixen collites i pol·linitzen les plantes, la presència de vespes en la seva propietat pot ser perillós . La majoria de les vespes no ataquen menys que se sentin amenaçades, és quan alliberen una substància química per indicar a la resta de la colònia que atac.

Els nostres tècnics estan capacitats per eliminar els nius de vespes de la seva propietat perquè vostè no hagi de fer aquest perillós treball. Les vespes normalment no atacaran a menys que se sentin amenaçades, però quan una persona s’acosta al rusc, són molt agressives .

CONSELLS DE PREVENCIÓ CONTRA LES VESPES

  • Porteu calçat quan passegi pel jardí, ja que si trepitja una vespa, és probable que li piqui.
  • No utilitzeu calçat o roba blanca i groga quan estigui prop d’elles. Aquests colors les atreuen.
  • No utilitzeu fragàncies amb olor dolça. A les vespes els atrauen les olors dolços, així que els perfums poden provocar un interès extra.

Resultat d'imatge de wasp pest control

  • Cobreixi les escombraries per evitar que les vespes s’alimentin d’ella i pululen voltant.
  • Elimineu els nius de vespes buits durant l’hivern per evitar la construcció de nius de vespes similars a la primavera.
  • Si una vespa es posa a prop seu, mantingui la calma i eviti aixafar-la. Això pot causar que se sentin amenaçades i ataquin.
  • No toqueu ni llanci objectes als seus ruscs. Les vespes protegiran seu territori i a les seves larves si se senten amenaçades.

La millor manera de controlar les vespes és fer que el seu jardí i la seva casa no siguin atractius per a elles. Ha de segellar qualsevol escletxa o esquerda que pugui proporcionar una entrada a casa o a qualsevol dependència exterior. Si té arbres o plantes fruiters, assegureu-vos de netejar els fruits que caiguin al voltant d’ells. A les vespes els encanta alimentar d’aquests fruits.

Comparte en redes sociales