Síndrome de Diògenes

REALITZEM EL SERVEI DE NETEJA DE SÍNDROME DE DIÒGENES I CONTROL DE PLAGUES MÉS EFICAÇ I ECONÒMIC DEL MERCAT. 

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT  AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

La síndrome de Diògenes és un trastorn del comportament que s’ha de prendre molt seriosament. Aquesta condició, que es caracteritza entre altres coses, per la negligència en la higiene de l’espai vital i l’acaparament compulsiu d’objectes i escombraries, té conseqüències greus per als afectats.

I els afectats poden ser molts, no només la persona que pateixi la síndrome de Diògenes. Ajudar a un ésser estimat que viu en aquestes condicions és essencial per resoldre la situació ràpidament, no només per una qüestió d’aparences o cívica, sinó pels perills per a la salut que comporta aquesta malaltia.

ELIMINI PLAGUES I ELEMENTS PATÒGENS

Quan les persones amb síndrome de Diògenes acumulen una gran quantitat de deixalles en un habitatge, fomenten la propagació de microorganismes patògens com fongs, virus, bacteris i altres gèrmens amb la potencial capacitat de provocar malalties.

Les plagues urbanes, sobretot els ratolins i les rates, busquen menjar i refugi constantment, i poden ser atrets a aquest ambient insalubre. La gran quantitat d’objectes acumulats dificulten que es puguin veure indicis de la presència de rosegadors, els quals procrearan i ampliaran el seu grup si se’ls dona l’oportunitat.

Amb el temps, aquestes plagues poden augmentar el risc d’infecció i el desenvolupament de malalties importants en les persones que viuen en aquestes condicions insalubres.

La nostra neteja de Diògenes realitzada per professionals, està dissenyada per eliminar les plagues i les substàncies perilloses deixades per tot tipus de plagues com les paneroles. A més del buidatge d’estris i escombraries acumulades en l’habitatge.

LA NETEJA DE SÍNDROME DE DIÒGENES, EL PRIMER PAS CAP A LA RECUPERACIÓ

Amics i familiars ho saben, no és fàcil tractar amb aquesta malaltia, ja que la síndrome de Diògenes sovint provoca l’aïllament de qui el pateix. No obstant això, començar fent una “neteja profunda” de la llar dels acaparadors , pot un primer pas cap a la recuperació. Per descomptat, pot ser dolorós per a algú amb aquest tipus de condició psicològica fer canvis tan grans i deixar que els estranys canviïn el seu entorn de vida. És per això que abans de procedir, és recomanable parlar amb el malalt, fins i tot valorar una visita amb un especialista de la salut mental.

El nostre servei elimina les males olors i infestacions causats per l’acaparament de residus. Això ajudarà als individus amb aquesta síndrome a recuperar el seu espai personal i a revifar el seu desig d’un entorn net, segur i confortable. A més, tenir una llar net ajuda a moltes persones afectades a redescobrir el desig de convidar a la gent a les seves cases.

Si necessita els nostres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Un tècnic l’atendrà i assessorarà i que fa un pressupost ajustat. Deixi que el nostre equip s’encarregui de tot, la recuperació tant del pacient com de l’habitatge és possible!

Comparte en redes sociales