ROSEGADORS

 

REALITZEM  EL  TRACTAMENT  MÉS  EFICAÇ  I  ECONÒMIC  DEL  MERCAT  PER  A  ELIMINAR  PLAGUES  DE  ROSEGADORS

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT  AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

TOTS ELS NOSTRES TRACTAMENTS INCLOU GRATUÏTAMENT  UNA INSPECCIÓ PROFESSIONAL AMB CÀMERA ENDOSCÒPICA.

                                     

Els rosegadors són uns mamífers molt intel·ligents, s’amaguen molt bé en els llocs més remots: Falsos sostres, parets pladur, canonades, forats diversos, etc … amb la nostra càmera endoscopica podrem veure on són, per les seves restes de defecació, pèls, etc … També esbrinar per on entren i surten cap al seu cau.

És molt important saber que si es troba amb una rata , hi ha un potencial perill, ja que són altament agressives i portadores de malalties. En aquest cas en particular i recomanable en tots en general, l’actuació d’un tècnic qualificat pot suposar la diferència pel que fa a eficàcia i seguretat es refereix.

Els rosegadors són un grup important i abundant de mamífers que habiten en tot el planeta, ja sigui de forma autòctona o invasora. Les poblacions d’unes poques espècies de rates i ratolins, que viuen en estreta associació amb els humans, de vegades causen danys econòmics o es converteixen en una amenaça per a la la salut de les persones o de les seves mascotes.

Un control de plagues d’èxit depèn de la correcta identificació de les espècies de rosegadors involucrats i els hàbits d’alimentació que segueixen en el lloc on es produeix el problema. En el sector comercial és important la monitorització i control preventiu en les instal·lacions dels negocis o empreses.

PER QUÈ APAREIXEN AQUESTS ROSEGADORS AL MEU COMERÇ , CASA  O JARDÍ?

Aquests animals, ja siguin rates o ratolins, busquen menjar constantment, són omnívors, pel que poden acceptar una àmplia gamma d’aliments. També busquen calor o materials per construir els seus nius. Si a la zona o en el seu subsol hi ha una gran quantitat de rates o ratolins, és molt probable que tard o d’hora ens trobem amb un.

Resultat d'imatge de rates ratolins control de plagues

ON S’AMAGUEN?

Les rates i ratolins els podem trobar en els falsos sostres, parets de pladur, trasters, així com caus al jardí, entre d’altres. Solen venir ja sigui del subsol, de les clavegueres o de l’exterior, de descampats deixats.

TRACTAMENTS UTILITZATS PER ELIMINAR PLAGUES DE RATES O RATOLINS

DESRATITZACIÓ ACTIVA

A) Mitjans mecànics : Utilitzem trampes amb esquer atraient per capturar rates a l’instant.

Resultat d'imatge de trampa rates professional

B) Mitjans químics: Utilitzem caixes de seguretat porta-esquers raticides anticoagulants.

Resultat d'imatge de porta-rates professional

DESRATITZACIÓ PASSIVA

Sota l’enfocament del control integral de plagues , realitzarem un estudi de les possibles entrades i sortides dels rosegadors, aportant solucions que durà a terme el tècnic.

COM PREVENIR UNA PLAGA DE ROSEGADORS?

Els ratolins i les rates entren a les cases, apartaments i altres tipus d’edificis a través de les esquerdes o forats, des dels soterranis o a través dels conductes i obertures de ventilació. Són capaços de cobrir grans distàncies, identificant llocs amb aliments i condicions favorables per la seva supervivència, i es desplacen allà. Per evitar la intrusió de rosegadors a la seva llar o negoci, cal prendre mesures preventives com les que enumerem a continuació:

  • Segellar els forats i esquerdes de terra o les parets, per on puguin accedir les plagues.
  • Revisar els soterranis i armaris  per detectar la presència de rosegadors com més aviat millor, mitjançant els seus excrements o indicis d’activitat.
  • Mantenir la casa i la cuina netes.
  • No emmagatzemar aliments en bosses de plàstic, això no detindrà als rosegadors, mantingueu-los en contenidors rígids i durs, molt ben tancats.
  • Mantenir neta la zona de menjar de les mascotes. No deixeu menjar per a mascotes en el seu bol quan no estiguin menjant.
  • No deixar mai plats amb sobres de menjar o cubells de les escombraries plens durant la nit.
  • Sempre tanqueu les portes a la nit.
  • Cobrir els conductes de ventilació amb reixetes metàl·liques.
Comparte en redes sociales