Reformes

REALITZEM REFORMES ECONÒMIQUES ENFOCADES A IMPEDIR EL PAS DE PLAGUES A L’HABITATGE O LOCAL COMERCIAL. 

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

TRACTAMENTS GARANTITS  AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

La majoria de les plagues provoquen danys en els llocs on viuen, fruit del seu desenvolupament, locals comercials i habitatges poden resultar damnificades.

Els rosegadors i els tèrmits solen ser les plagues més destructives per a l’immoble, destacant els tèrmits i altres plagues que afecten la fusta, com el corc. Causen greus danys a les cases, de vegades amb un cost molt elevat en reparacions que no solen estar cobertes en les pòlisses d’assegurança habituals.

Els danys greus, perpetuats majorment per tèrmits, poden afectar en gran mesura la integritat estructural de l’edifici, fins i tot causant el col·lapse dels sostres o els pisos.

Els danys menors són menys traumàtics, com els que fan els rosegadors i les paneroles no afecten l’estructura de casa seva, però també ocasionen perdudes de béns com catifes, decoració en parets, mobles o fins i tot sòls.

REPARAR DANYS DE PLAGUES i IMPEDIR EL SEU ACCÉS

Depenent del temps que hagi estat la plaga al local o l’habitatge, el seu impacte serà més greu com més temps hagi passat. Els rosegadors poden danyar estructures de fusta i plàstic, encara que fins i tot deterioren treballs en guix o paper pintat. Les paneroles poden malmetre aïllaments, desguassos i electrodomèstics.

De la mateixa manera, és important comentar que si un negoci té espais en ruïnes, filtracions, dipòsits d’escombraries mal ubicats, amb forats, esquerdes i tubs de ventilació per on poden entrar plagues, es poden veure perjudicats davant els seus clients per la seva reputació .

Les obres i reformes estan pensades per a deixar tots els espais aptes, per tal de garantir l’extermini complet i definitiu de les plagues.

Per a això, comptem amb l’ajuda de professionals que treballen estretament amb els nostres tècnics. Una simple fugida sota de la pica poden convertir-se en el niu de milers de paneroles, ja que busquen l’aigua sabent que és imprescindible per a la seva subsistència. Entre els nostres professionals comptem amb:

  • electricistes
  • lampistes
  • paletes
  • pintors

No esperi més si té un problema de plagues en el seu negoci o llar. Entre més temps deixi passar, més gran serà la infestació , més radical i costós el tractament a què recórrer.

Comparte en redes sociales