PUCES

REALITZEM  EL  TRACTAMENT  MÉS  EFICAÇ  I  ECONÒMIC  DEL  MERCAT  PER  A  ELIMINAR  PLAGUES  DE  PUCES

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT  AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

Les puces són insectes “interessants” en el sentit que es comporten de manera molt diferent a altres animals i insectes que causen plagues. Ha de saber que les puces poden picar als éssers humans i poden atacar a les seves mascotes, com gossos i gats. Les puces identifiquen possibles objectius a través de la vibració, poden saltar molt lluny i poden desplaçar-se més enllà d’una altura concreta.

També poden causar irritació mentre es caminen per la seva pell. Les puces són insectes paràsits molt petits, les femelles són una mica més grans que els mascles i no passen dels 3 mil·límetres de longitud. A més, tenen espines i pèls que apunten cap enrere en les seves potes. Aquestes característiques els ajuden a amagar-se entre el pelatge dels animals i també a saltar d’un hoste a un altre.

Resultat d'imatge de flea pest control

Per tot això, les plagues de puces apareixen sempre que un animal aquest a prop, i aquests poden ser mascotes, altres plagues com les rates, o invasors ocasionals, com gats de carrer. L’indici d’infestació més comú és notar que les mascotes es rasquen més del normal. La incomoditat i les reaccions al·lèrgiques resultants es converteixen en un tema de preocupació, pel que és necessari un control de puces immediat.

PERILLS D’UNA PLAGA DE PUCES

Les mascotes són fidels companyes de les persones, i és molt important que se les tingui cura de la millor manera. És una gran responsabilitat quan tenim mascotes, perquè només depenen de nosaltres per portar una vida saludable i feliç.

Considerem necessari demanar el carnet professional al tècnic , qui ha d’estar en possessió d’aquest per realitzar-la amb la formació i seguretat que requereix per llei aquest ofici.

Les mascotes necessiten sortir a l’exterior de tant en tant, per aclarir-se i socialitzar-se, però també poden contagiar-se de puces de la mascota d’un veí, o d’un animal de carrer. No obstant això, és molt fàcil que es desenvolupi una infestació de puces, per tant, els controls regulars són necessaris per assegurar que la seva mascota no està patint l’atac de cap paràsit.

Les mascotes són més propenses a contraure malalties a través de les puces. Fins i tot poden contraure tenies per aquest mitjà. És més, els humans poden contraure la mateixa malaltia a través de les seves mascotes .

La dermatitis al·lèrgica és una malaltia que pot causar una incomoditat considerable a les seves mascotes ja que no para de picar-li la pell i pot fins i tot formar embalums amb pus que poden portar a la pèrdua de cabell.
L’anèmia per altra banda, és comú en els gats que porten amb puces un temps. Si no es tracta, pot ser greu i posar en perill la vida del felí.

Els humans també poden infectar-se amb malalties greus, ja que les puces actuen com a vectors de malalties greus, com la pesta bubònica. Amb un procediment similar, el tifus murí és una altra malaltia que pot afectar els humans . Els seus símptomes inclouen nàusees, mal de cap i febre.

 

Resultat d'imatge de flea pest control

TIPUS DE PUCES COMUNS

PUÇA DEL GAT

La puça del gat, com el seu nom indica, viu dins el pelatge dels gats i s’alimenta de la seva sang.
Mesura no més de 3 mm de llarg, posseeixen potes llargues i primes que els ajuden a saltar i aconseguir un nou hoste.
La majoria habiten en els llocs on els gats solen descansar com les seves cistelles ,caixes o el seu propi sofà.

PUÇA DE EL GOS

La puça adulta del gos habita al pelatge degos i sobreviu amb la seva sang. Sovint també poden picar a les persones.
Les puces de gos adultes són de color marró i poden tornar-se negres o vermelloses després de alimentar-se.
Poden variar d’1 mm a 4 mm. La larva de la puça del gos en canvi, és de color blanc i pot mesurar fins a 5 mm.

IDENTIFICAR PICADES DE PUCES

Les picades de puces en els humans poden causar incomoditat i irritació, però les picades en mascotes són molt més greus i doloroses . Si la seva mascota, gat o gos, està constantment rascant-se alguna part de el cos i pot veure’ls mossegant aquesta zona, segurament sigui un símptoma de picada de puça.

Les picades en persones poden són evidents, pot sentir picor i enrogiment al voltant de la picada de puça. És molt difícil identificar les picades de puces, ja que molts altres insectes poden deixar faves similars.

Controlkill365 li proporcionarà un tractament complet i l’eliminació de les puces de les seves mascotes i de la llar.

Comparte en redes sociales