FORMIGUES

REALITZEM  EL  TRACTAMENT  MÉS  EFICAÇ  I  ECONÒMIC  DEL  MERCAT  PER  A  ELIMINAR  PLAGUES  DE  FORMIGUES

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT  AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

Les formigues són insectes socials, gairebé totes les espècies viuen en colònies. Les formigues poden entrar a casa a la recerca de menjar o de refugi . Generalment entren per petits forats o escletxes, com les que hi ha sota les portes o finestres, per aprovisionar-se de menjar i aigua. A les formigues els encanten els aliments a força de proteïnes i greixos, o de sucre. Una vegada que troben una font d’aliment, deixen un rastre de feromones perquè altres formigues les segueixin.

Existeixen una àmplia varietat de formigues de diferents espècies, aquest nombre creix dia a dia a mesura que els investigadors descobreixen més i més espècies. Les formigues són una plaga molt comuna en totes les llars, i de vegades són difícils d’erradicar.

Resultat d'imatge de ant pest control

DETECTAR UNA PLAGA DE FORMIGUES

La prova més òbvia d’1 infestació de formigues són su simple presència, però calç TENIR EN COMPTE, que encara que nomès Vegi 2 o 3 formigues, en Realitat hi ha Milers d’elles protegides de su vista. Si vosté nota un grup de formigues a la cuina, el més probable és que hagin infestat su cuina i puguin estar Creant 1 nova colònia en QUALSEVOL lloc de la cuina.

  • Busqui a els camins que segueixen les formigues.
  • Busqui nius de formigues dins de su Propietat, soterrani, jardí o armaris. Depenent de l’espècie de formiga, podin Fer Diferents tipo de nius i en LLOCS diversos.
  • Les formigues comuns Solen amuntegar runes (pols o terra) a la boca d’el niu, Tot i que segurament hi Hagi Diverses vies, és un punt de partida.

Si va TROBAR Proves de l’existència de plagues de formigues al su edifici, Contacti amb nosaltres immediatament. Realitzarem 1 inspecció al su lloc i si vosté accepta el Pressupost, el Tècnic s’aplicarà 1 Tractament adequat per eliminar Totes les formigues de casa, a més de compartir amb vosté consells i suggeriments per Ajudar a prevenir una reinfestació.

Considerem necessari demanar el carnet professional al tècnic , qui ha d’estar en possessió d’aquest per realitzar-la amb la formació i seguretat que requereix per llei aquest ofici.

Resultat d'imatge de ant pest control

¿LES FORMIGUES SÓN PERILLOSES PARA LOS ESSERS HUMANS?

La majoria d les formigues no són intrínsecament perjudicials per a les persones. Per Exemple, olla agafar 01:00 formiga i NOMÉS caminés paper su compte Quant sense picar ni Mossegar. Però, AQUEST particular Comportament innocent no és aplicable a Totes les espècies. Les formigues vermelles per Exemple, podin picar si se’ls provoca, situaciò que és dóna en ocasions Quan interactuïn amb nens o mascotes.

El Pitjor escenari possible es l’emporten els persones al·lèrgiques , que podin patir Fins i tot 1 anafilaxi. Però no és preocupi, ha que la majoria d les formigues que podin envair su llar són generalment de Naturalesa inofensiva . Aixó no te a ver amb su Capacitat de destrucció, ha que de forma indirecta podin propagar gèrmens de diferents LLOCS a su menjar, o afeblir Certes estructures i atraure Altres plagues.

PER QUE HI HA FORMIGUES A CASA MEVA?

El principal Motiu Darrere d’una plaga de formigues a la llar és la recerca d’aliments per part de les formigues. Estan Especialment aficionades ALS aliments ensucrats, emmidonats i greixosos, aixi que QUALSEVOL cosa dolça funciona com 1 IMANT per a elles.

Comparte en redes sociales