DESINFECCIONS   D’ALT   RISC

REALITZEM EL TRACTAMENT DE DESINFECCIÓ MÉS EFICAÇ I ECONÒMIC DEL MERCAT PER A ELIMINAR EFICAÇMENT BACTERIS, VIRUS, FONGS, ESPORES I FLORIDURA FINS AL 100% D’UNA SUPERFÍCIE.

ANYS D’EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR.

GARANTIT AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST AFEGIT.

Només fem servir productes professionals d’alt nivell per desinfectar múltiples superfícies.

Utilitzem  SANITAS  PROCSAN  ( Nº REGISTRE  17-20/40/90-05489  – Producte   virucida  autorizat  a  Europa  per  la  Secretaria  General  de  Sanidad  Española)  norma  UNE-EN  14476.:

Aquest tipus de desinfectant, a més de ser reconeguts per la seva eficàcia enfront de la propagació de bacteris i virus, són segurs per a les persones, ja que no deixen residus un cop s’han utilitzat. En aquest sentit, també ajuden a preservar el medi ambient perquè es biodegraden ràpidament. “Totes aquestes característiques fan d’aquest tractament un servei altament recomanable per a pisos particulars, empreses i organitzacions amb instal·lacions de constant afluència de persones.

Les infeccions poden produir-se per contacte directe, per la inhalació de partícules en l’aire o pel consum d’aliments o aigua contaminats.

S’ha demostrat científicament que l’ús de virucides i/o desinfectants  amb una tecnologia de barrera protegeix contra la propagació de malalties.

 • Protegeix a les persones i als animals domèstics contra el 100%100 dels patògens.
 • Eficaç contra bacteris, virus, fongs i espores.
 • Segur d’utilitzar en teixits, plàstics, metalls tous i àrees de preparació d’aliments.
 • Vàlid en domicilis particulars, oficines, cuines, entorns empresarials, banys, zones comuns, etcètera.

L’aplicació és adequada per a la indústria alimentària, Afegeix bioseguretat i protecció entre neteges i les seves propietats úniques reduiran les possibilitats de contaminació creuada.

El seu negoci o domicili pot estar tranquil ja que la solució és completament segura i no és tòxica, no irritant ni corrosiva. Protegirà els seus éssers estimats reduint el risc de malalties.

TRACTAMENT “EL MÉS EFICAÇ ” CONTRA EL CORONAVIRUS (COVID19)

Nebulització en fred:

Aquest mètode consisteix a dispersar partícules fines que, primer, romanen en suspensió en l’aire i, després, es dipositen lentament en totes les superfícies. Això fa que l’espai s’humitegi lleument, permetent que actuï el desinfectant. D’aquesta manera, el producte arriba a totes les zones, fins i tot a les de difícil accés, i destrueix tots els organismes.

Quant viu el Coronavirus en les coses?

És prou contagiós com per passar de només un petit nombre de casos d’infecció al desembre 2019, a convertir-se en una pandèmia mundial al març 2020.

Científics de tot el món treballen per reduir les vies de propagació de virus i un equip de l’Institut Nacional d’Al·lèrgies i Malalties Infeccioses dels Estats Units adverteix que roman:

 • 3 hores suspès en l’aire
 • 4 hores en el coure de les monedes
 • Un dia sencer al cartró
 • Dos a tres dies en l’acer inoxidable d’una clau d’aigua
 • Fins a 9 dies en el metall
 • 9 dies en el vidre
 • 9 dies en el plàstic
 • 4 dies sobre la fusta
 • 5 dies en materials de ceràmica
 • Entre 2 i 8 hores en l’alumini
 • Menys de 8 hores al làtex

Cal assenyalar que Els resultats d’aquesta investigació es van divulgar fa uns dies a la revista científica, The New England Journal of Medicine. 23/03/2020

PROTEGIR A LA TEVA FAMÍLIA , AL PERSONAL I ALS CLIENTS EN EL LLOC DE TREBALL

El servei de desinfecció serà una part clau del seu pla d’acció per prevenir la propagació en el lloc de treball o domicili. Podem concertar cites que treballin fora del seu horari d’obertura, el que significa una mínima alteració del seu funcionament i pràctiques de treball amb poc o cap temps d’inactivitat en el negoci o vida quotidiana.

 

Comparte en redes sociales