CORC

REALITZEM  EL  TRACTAMENT  MÉS  EFICAÇ  I  ECONÒMIC  DEL  MERCAT  PER  A  ELIMINAR  PLAGUES  DE  CORC

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT  DURANT 10 ANYS AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

El corc són les larves de diverses espècies d’escarabat que s’alimenten de fusta. El primer indici d’activitat de corc és l’aparició de forats rodons nets, de 2 mm de diàmetre en les superfícies de fusta, sovint acompanyats de petits munts de pols de fusta sota d’ells. Els forats que estan frescos tenen la fusta blanca i neta al seu interior. Les larves immadures poden estar encara cavant túnels a l’interior de la fusta.

L’escarabat adult és un petit insecte marró de 3 a 6 mm de llarg que es desplaça volant amb força facilitat. Posa els seus ous en fusta aspra i sense polir i les larves s’introdueixen directament en la fusta, sense deixar rastre fins que emergeixen com escarabats tres anys més tard.

Resultat d'imatge de corc

El corc s’introdueix freqüentment a les cases en mobles de segona mà, mobles de vímet o altres objectes de fusta, encara que els escarabats són capaços de volar a través d’una finestra des de les branques mortes dels arbres propers. Poden atacar fins i tot terres de fusta, decoracions de fusteria i, més seriosament, les fustes estructurals com les bigues i les columnes.

PREVENCIÓ

El corc és difícil d’evitar, sobretot per als que conserven antics mobles, però sens dubte, un vernís o tint amb propietats insecticides pot ajudar a minimitzar el problema. Quan es revisen els mobles s’ha de prestar especial atenció a les superfícies sense tractar i a la part inferior de les potes. Si l’objecte de fusta ha tingut un problema de corc que ha estat tractat amb anterioritat, sempre s’ha de demanar un certificat de quan es va produir.

Resultat d'imatge de corc

ELIMINAR CORC

Un tècnic visitarà casa i avaluarà l’abast de la infestació de corc abans de fer recomanacions sobre el tipus de tractament a utilitzar. Els tractaments químics són els més eficaços i menys invasius per al propietari de l’habitatge, però es poden utilitzar un altre tipus de tractaments tèrmics de forma alternativa o addicional.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar una inspecció.

Comparte en redes sociales