CONTROL D’AUS

REALITZEM  EL  TRACTAMENT  MÉS  EFICAÇ  I  ECONÒMIC  DEL  MERCAT  PER  A  ELIMINAR  PLAGUES  D’AUS

ANYS  D’EXPERIÈNCIA  EN  EL  SECTOR. 

GARANTIT AMB EL CERTIFICAT DE SALUT AMBIENTAL GENERALITAT DE  CATALUNYA.

TAMBÉ TREBALLEM FESTIUS I URGÈNCIES SENSE COST ADICIONAL.

Realitzarem una inspecció exhaustiva i li aconsellarem la millor opció i més rendible. De vegades pot haver més d’una opció disponible.

Aquestes opcions poden ser impedir l’accés a les aus, mitjançant xarxes que protegeixen l’edifici en part o en la seva totalitat. També podem oferir elements dissuasius físics com pinxos i pues. Aquests sistemes no maten ni lesionen a les aus , però fan que sigui molt incòmode per a elles. Existeixen també dispositius de so d’alta freqüència que també han demostrat ser eficaços. Aquests dispositius no poden ser escoltats per les persones i no s’irritaran a les seves mascotes, però espanta a les aus.

Resultat d'imatge de pigeon pest control

CONTROL DE COLOMS

Els coloms són Molt comuns en els Ciutats de tot el món. És fàcil identificar aquestes aus de color gris per l’anell de plomes iridescent que llueix a l’Voltant dels Seus colls. La Mitjana de vida dels coloms és de 3 a 5 anys en llibertat , però su història en comú con los humans és Remunta a Molt més enrere. L’evidència històrica suggereix que a els coloms van ser domesticades ja a l’4500 AC, Probablement convertint-les en els primeres aus que a els humans van domesticar.

Milers d’anys de domesticació han FET que a els coloms és Sentet Molt cómodes vivint a l’Voltant de les persones . A coloms también a els agradin els Ciutats perque a els atrauen a els alts edificis restaurats que s’assemblen ALS penya-segats de su hàbitat natural. Les zones urbanes también proporcionin una font d’aliment facilment disponible, ha va seguir de les Escombraries o de les persones a les que a els agrada alimentar aquestes aus.

PROBLEMES PER A LA SALUT

Els coloms, líder indiscutible a plagues d’aus a la nostra ciutat, podin transmetre Malalties, Fins i tot d’algunes Greus com el SARS, o propagar Malalties com la Salmonella, que és una intoxicació alimentària Greu. El bacteri Salmonella és olla TROBAR a els excrements de les aus i también a els Seus ous.

Resultat d'imatge de pigeon pest control

D’Altra banda, els Malalties causades per fongs transmeses per l’aire también són un problema que els aus propiciïn, ha que els que estan infectades podin transmetre Malalties ALS humans en Certes Circumstàncies.

Les aus, com a els coloms, són habituals brous de cultiu d’Altres plagues , com puces i ACARS. Les puces i a els ACARS s’alimenten dels ocells al su niu i Quan a els ocells surten de este, a els disseminen paper su entorn.

Les aus también podin embrutar edificis restaurats i Passadissos con los Seus excrements . Quan és Mullen aquests excrements podin presentar un Perill per a la seguridad i Possibles Conseqüències estructurals para los Seus Propietaris.

Les aus podin entrar a Fàbriques, en particular els relacionades amb l’alimentació, i espatllar i / o contaminar 1 QUANTITAT significativa d’aliments , causant quantioses perdues.

ELIMINAR EXCREMENTS D’AUS DE FORMA SEGURA

A continuació, enumerem uns quants consells sobre com netejar amb seguridad a els excrements dels coloms:

  • Previngui la inspiració dels excrements usant 01:00 màscara per nes i boca, Especialment si te algun tipo d’Afecció respiratòria.
  • Previngui el contacte amb la pell utilitzant guants de làtex, sabates tancats, pantalons llargs i una camisa de màniga llarga.
  • Si és possible, humitegi les àrees afectades amb aigua abans de netejar-les, per evitar la creació de pols.
  • Utilitzeu un espàtula o una altra eina similar per eliminar el major nombre possible d’excrements abans de continuar amb la neteja.
  • Utilitza un desinfectant per netejar qualsevol matèria fecal o taca que pugui quedar incrustada.
  • Desinfecteu a fons o desfaci dels estris de neteja que puguin haver estat en contacte amb els excrements.
  • Aneu amb compte al rentar les zones afectades, que l’aigua dreni adequadament i no només s’acumuli en una altra zona.
  • Si hi ha molts excrements, pot contractar un servei de neteja especialitzat , per assegurar un procés de neteja complet i segur.
Comparte en redes sociales